Vietnam – 13. 3. Doha – ČR

Dnešek jsem již naznačil ve včerejším příspěvku. Do Doha jsme přiletěli okolo půlnoci a po absolvování celní kontroly jsme zamířili do objednaného hotelu. O procházce po nočním Qataru – tržnici Souq Waqif, přístavu jsem již psal včera, takže dnes vám doufám alespoň fotky. Krátký, ale hluboký tříhodinový spánek v posteli a po sprše byl asi dobrá volba. Dobře, přiznávám. Já se nesprchoval a oblečený jsem rovnou usnul na posteli.

Ráno nás vyzvedne Uber a uhání s námi na letiště. Alespoň si z okénka můžeme prohlédnout to, co jsme za tmy neviděli: fotbalový stadion, letištní terminál krále, mešity, vzdálené mrakodrapy a další.

Pak nás čeká již poslední let. Velká část cestujících je z Čech. Nadšeně si ukazují fotky hotelových bazénů v jejich resortech, vybavení pokoje a samozřejmě fotky koupelen a WC.

Náš výlet nebyl all inclusive balíček od cestovky, ale ani na chvilku nelituji, že jsme zvolili tuto formu. Danou zemi, prostředí, zvyky, kuchyni atd. jsme mohli poznat o trošku blíže a intenzivněji.

Pro úplnost dodávám, že jsme v pořádku dorazili domů, kde nás už vítala Matylda. Až se vyspíme, všechno jí to budeme vyprávět. A vy, pokud pojedete okolo, stavte se. Můžeme to vykládat i vám. A třeba dostanete i pravý vietnamský čaj.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments