Vietnam – 7. 3. beach and office day

Dnešek jsme zahájili zcela odlišně než v posledních dnech. Žádná polévka, ale vločky a jogurt. Snídani jsme si navíc vychutnali na střešní terase, vedle bazénu, ve kterém jsem se i krátce vykoupal.

Následoval další očekávaný okamžik – převzetí vypraného prádla. Paráda, dva báječně zabalené balíčky voňavého prádla a my se opět cítíme jako civilizovaní lidé.

Trošku na nás doléhá cestovní únava a snad i těch 28° C, takže cesta na pláž musí počkat, protože podle vietnamského zvyku po obědě následuje siesta. Odpočatí přicházíme na nedalekou pláž a zjišťujeme, že je silný vítr a jsou vyvěšeny červené vlajky. Alespoň se procházíme po pláži a mořem do půlky lýtek.

Odpoledne a večer trávíme jednak na pobočce Pricefx a pak na společné večeři s Janinými kolegy. Pozorujeme a vyzvídáme, jak se správně daná jídla konzumují. U kávy si vyměňujeme informace a zajímavosti, jak o našich zemích, tak přímo o nás. Tato část byla velmi zajímavá, protože získávat informace přímo od místních bývá nejlepší způsob. (Za touto větou Fána usnul. Článek publikuje Jana.😁 )

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments